På WestCoastHouse brinner vi för modern arkitektur, kubism med raka linjer, generösa glaspartier, stora sällskaps ytor och väl tilltagna uteplatser. Vi bygger i alla material men vi brinner lite extra för stenhus.

Köksdelen ser vi som husets hjärta och samlingspunkt där lägger vi lite extra fokus i våra hus. En väl tilltagen köksö där alla samlas för att umgås, med familjen, vänner och bekanta. Med bra materialval och fokus på detaljer vill vi skapa en positiv känsla med det där lilla extra. Vi är inte absolut billigast men vi är kostnadsmedvetna vilket genomsyrar våra priser som är mycket konkurrenskraftiga. Vi kallar det affordable luxury.

Varför välja WestCoastHouse? Först och främst för våra skickliga och kompetenta arkitekter och för deras moderna och tilltalande hus. För att vi inte är för stora, vår flexibilitet och förmågan att lyssna och anpassa oss till era önskemål där ni har möjlighet att välja vilka leverantörer ni vill..

Vi har ett stort engagemang och vi hjälper er igenom hela processen från idé till färdigt hus men även efter. För att det skall fungera har vi duktiga partners inom deras special område, vi vet att det är helheten som gör att det blir bra. Oavsett om ni vill utgå från några av våra hus eller har ett eget förslag så är ni välkomna att höra av er så stämmer vi av. Vi tar självklart helhetsansvar och levererar nyckelfärdiga hus med totalentreprenad från Mälardalen ner till Ystad. Vi tar 100% ansvar.

Vår bygg- och avtalspartner är BTG-Gruppen i Växjö. Tillsammans med vår arkitektbyrå NG-Architects skapar vi inspirerande villor i kategorin modern living.

Välkommen med din förfrågan

BORA Professional – Only the best is good enough

BORA professionell väcker uppmärksamhet och känslor. Det är en spis som man aldrig slutar att förvånas över. Fördelarna med Bora är flera, våra top 5.

1 – Placera spisen i köksön – Helt öppet mot gästerna och rummet utan fläkt i vägen.

2 – Välj kolfilter för enkelhet och värmebesparing, behåll värmen inomhus.

3 – Effektiviteten är enastående, bättre än fläktar som hänger precis ovanför.

4 – Valmöjligheterna att välja mellan flera olika typer av hällar.

5 – Snyggare blir det inte, spisen lyfter hela köket.

Att laga mat på en Bora är som att såga med en Festtool eller köra om med en Tesla – En fulländad njutning.

Michael Dammert

Michael Dammert

Co-founder

Jag vill vara med att skapa och bygga intressanta och moderna hus som berör oss estetiskt, arkitektoniskt men också i hjärtat

Lena Ahlert

Lena Ahlert

Co-founder

Vår målsättning är att bygga moderna hus i kategorin, affordable luxury.

Vad gör vi

 

Byggnation

Vi bygger moderna hus i betong, lättbetong (puts) och trä. Våra hus är från 25m2 (attefallshus) till 350m2 och ibland större. Vi tar alltid helhetsansvar och levererar helst nyckelfärdiga hus. Våra arkitekter är lyhörda och duktiga med fokus på det strikta, moderna husen. Vi erbjuder stora anpassningsmöjligheter för våra kunder på alla plan. Hör av er så bokar vi möte och går igenom ert projekt och vi kan berätta mer om vad vi står för och om våra konkurrenskraftiga priser.

Ny tjänst – Visualisering 

Vår nya visualiseringstjänst innefattar att man mot en moderat kostnad tar fram en eller ett par olika skissförslag på hus med miljö utvändigt och invändigt. Därefter renderas 8-10 bilderna högupplöst invändigt och utvändigt. Bilderna det underlättar beslutsfattandet. I tjänsten ingår även kompletta bygglovsritningar. Ibland är det svårt att bilda sig en uppfattning på hur det färdiga huset kommer att se ut. Med en komplett 3D rendering förstår alla och det ger oss en gemensam målbild.

Försäljning

Vi säljer fönster, dörrar och skjutpartier i aluminium från Reynaers. Läs gärna mer på raynears.co.uk där vi i Sverige säljer 86 och 86+ med U-värde på 0,9. Deras nya skjutdörrar HI-Finity är något att titta lite extra på. Vi har egen agentur på träfönster med utvändig aluminium och på reningsverk som är ”bäst i klassen”. Vi tar givetvis helhetsansvar för total-installation av våra reningsverk med gräv, schakt och installation med återställning.