På WestCoastHouse brinner vi för modern arkitektur, kubism med raka linjer, generösa glaspartier, stora sällskaps ytor och väl tilltagna uteplatser. Vi bygger i alla material men vi brinner lite extra för stenhus.

Köksdelen ser vi som husets hjärta och samlingspunkt där lägger vi lite extra fokus i våra hus. En väl tilltagen köksö där alla samlas för att umgås, med familjen, vänner och bekanta. Med bra materialval och fokus på detaljer vill vi skapa en positiv känsla med det där lilla extra. Vi är inte absolut billigast men vi är kostnadsmedvetna vilket genomsyrar våra priser som är mycket konkurrenskraftiga.

Varför välja WestCoastHouse? Först och främst för våra skickliga och kompetenta arkitekter och för deras moderna och tilltalande hus. För att vi inte är för stora, vår flexibilitet och förmågan att lyssna och anpassa oss till era önskemål där ni har möjlighet att välja vilka leverantörer ni vill..

Vi har ett stort engagemang och vi hjälper er igenom hela processen från idé till färdigt hus men även efter. För att det skall fungera har vi duktiga partners inom deras special område, vi vet att det är helheten som gör att det blir bra. Oavsett om ni vill utgå från några av våra hus eller har ett eget förslag så är ni välkomna att höra av er så stämmer vi av. Vi tar självklart helhetsansvar och levererar nyckelfärdiga hus med totalentreprenad från Mälardalen ner till Ystad. Vi tar 100% ansvar.

Vår bygg- och avtalspartner är BTG-Gruppen i Växjö. Tillsammans med vår arkitektbyrå skapar vi inspirerande villor i kategorin modern living.

Välkommen med din förfrågan

 

NG ARCHITECTS – Ignas Vengalis

Vår arkitekt heter Ignas Vengalis

Ignas har en sitt hjärta i det raka lite strama formspråket, något som vi självklart gillar. Betong, sten, glas är hans passion gärna i kombination med de beryktade överhängen. Andra saker som lyser igenom när ignas ritar är stora köksöar, stora fönsterytor och härliga gemensamma ytor.  Ignas har en fantastisk känsla för detaljer och helhet i det moderna formspråket. Ignas ritar allt från attefallshus till större villor. Med Ignas hjälper vi våra kunder att hitta moderna kreativa lösningar i en estetisk tilltalande paketering, hör med oss hur vi kan hjälpa dig med ert projekt.

INREDNINGSKREATÖREN – Lotta Jansson

Vår inredningsexpert heter Lotta Jansson

Med Lottas gedigna kunskap inom inredning både praktiskt och teoretiskt guidar hon dig er igenom djungel av inredning som finns idag. Lotta hjälper er att ta fram förslag och utifrån de önskemål ni har.  Lotta hjälper oss med stora och små inredningsdetaljer och hon är specialist på mjuka material och färger, hon får sakerna att harmonisera och hon har också känslan att skapa ett hem med den där goa härliga varma känslan som är så viktig i vårt nordliga land. Hör med oss hur vi kan hjälpa er med ert projekt med inredning och textilier.

 

Michael Dammert

Michael Dammert

Co-founder

Jag vill vara med att skapa och bygga intressanta och moderna hus som berör oss estetiskt, arkitektoniskt men också i hjärtat

Lena Ahlert

Lena Ahlert

Co-founder

Vår målsättning är att bygga moderna hus i kategorin, affordable luxury.

Vad gör vi

 

Byggnation

Vi bygger moderna hus i betong, lättbetong (puts) och trä. Våra hus är från 25m2 (attefallshus) till 350m2 och ibland större. Vi tar alltid helhetsansvar och levererar helst nyckelfärdiga hus. Våra arkitekter är lyhörda och duktiga med fokus på det strikta, moderna husen. Vi erbjuder stora anpassningsmöjligheter för våra kunder på alla plan. Hör av er så bokar vi möte och går igenom ert projekt och vi kan berätta mer om vad vi står för och om våra konkurrenskraftiga priser.

Ny tjänst – Visualisering 

Vår nya visualiseringstjänst innefattar att man mot en moderat kostnad tar fram en eller ett par olika skissförslag på hus med miljö utvändigt och invändigt. Därefter renderas 8-10 bilderna högupplöst invändigt och utvändigt. Bilderna det underlättar beslutsfattandet. I tjänsten ingår även kompletta bygglovsritningar. Ibland är det svårt att bilda sig en uppfattning på hur det färdiga huset kommer att se ut. Med en komplett 3D rendering förstår alla och det ger oss en gemensam målbild.

Försäljning

Vi erbjuder fönster, dörrar och skjutpartier i aluminium från flera olika tillverkare. Vi har egen agentur på träfönster med utvändig aluminium och på reningsverk som är “bäst i klassen”. Vi tar givetvis helhetsansvar för total-installation av våra reningsverk med gräv, schakt och installation med återställning.